Nápady, Rady

Tvarohový dezert s hroznom, budete omráčený jeho chuťou a tým, že obsahuje minimum kalórií, ani nehovorím

zloženie:

Tvaroh – 700 gr

Kyslá smotana – 250 gr

Cukor – 200 gr

Mlieko – 200 ml

Želatína – 30 g

hrozno

Príprava:

1. Želatínu naliať do mlieka a dať stranou po dobu 1 hodiny.

2. Tvaroh, kyslú smotaou a cukor zmixujeme, pokiaľ sa stane homogénna hmota.

3. Hrozno nakrájame na polovice, a môže byť ponechaný bez zmeny (ale všeobecne, môžete pridať iné ovocie).

4. Napuchnutú želatínu variť na miernom ohni až 50 stupňov (v žiadnom prípade nenechajte variť).

5. Všetko zmiešame, vyplniť formu, ako vidíte nižšie a dať do chladničky na 4-5 hodiny.

ZDROJ:KALORIYKA.RU

You Might Also Like

Pridaj komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>